دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل «ومعادن» در ادامه بازدید از واحدهای تولیدی و طرحهای توسعه شرکت صبانور، از مجموعه معادن گلالی و باباعلی واقع در غرب کشور بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیتهای درحالانجام این دو معدن مهم قرارگرفت.
به گزارش رویداد شرق به نقل از روابطعمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، مدیران عامل شرکتهای صبانور، تجلی توسعه معادن و فلزات و نیز معاونین هلدینگ «ومعادن» در کنار جمعی از مسئولین این شرکتها دکتر سعدمحمدی را در این بازدیدها همراهی میکردند.
قابلذکر است محدوده معادن باباعلی در ۳۵ کیلومتری شهر همدان واقعشده و دارای ۵ آنومالی است که درحالحاضر دو آنومالی آن درحال استخراج بوده و دارای حدود ۴ میلیون تن ذخیره قطعی است که سقف تناژ استخراجی سالانه آن ۶۰۰،۰۰۰ تن است.
همچنین محدوده معادن گلالی در ۲۸ کیلومتری شهرستان قروه (استان کردستان) واقع شده که دارای دو آنومالی فعال است. این محدوده دارای حدود ۱۸ میلیون تن ذخیره قطعی بوده و سقف تناژ استخراجی سالانه آن ۵۰۰،۰۰۰ تن است.
در ادامه سفر، مدیرعامل «ومعادن» و همراهان به ترتیب از کارخانه گندله سازی همدان، ذوب آهن غرب و کارخانه کنسانتره همدان بازدید نموده و ضمن استماع گزارش مسئولین این واحدها، در خصوص وضعیت تولید، چالش ها و طرحهای توسعه آنها به بحث و تبادلنظر پرداختند.
آموزش، پژوهش، آیندهنگری و اقدام به موقع؛ لازمه توسعه است
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات ضمن سپاس و قدردانی از مدیران، کارشناسان و کارگران مجموعه واحدهای تولیدی تحت پوشش صبانور اظهار امیدواری کرد؛ با پیشبینی تمهیدات لازم، امکان رشد قابل توجه تولیدات آنها فراهم شود.
دکتر سعدمحمدی بر انجام کار پژوهشی در زمینه فرآوری محصولات در جهت افزایش کمی و کیفی تولید واحدها تاکید کرد. وی آیندهنگری و اقدام بهموقع در خصوص توسعه زیرساختها مانند تأمین برق و آب مورد نیاز را لازمه توسعه صنعت دانست و افزود: مسیر پیشرفت و توسعه شرکت صبانور با برندسازی از طریق ارتقاء کیفیت و راندمان تولید میسر میشود. وی گفت: به عنوان سرمایه گذار، ضمن تقدیر از تمامی تلاشهای صورتگرفته، انتظار داریم با توجه به پتانسیل بالایی که در نیروهای جوان و متخصص صبانور وجود دارد و استفاده بهینه از منابع موجود، بیش از گذشته شاهد رشد و پویایی این مجموعه باشیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات همچنین بر بازنگری در طراحی کارخانه و ارزیابی فرآوری باطله ها برای رشد راندمان و سودآوری مجموعه تاکید کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این مهم است که در هر جایگاهی هستیم، نقش خود را در تولید و ارتقاء درآمد ناخالص ملی، در حد توان و امکانات خود ایفا کنیم. توفیق در خدمت رسانی به مردم، رساندن منافع به ایشان و توسعه تولید و اشتغال در کشور از بزرگترین ارزشهای الهی است که باید قدر بدانیم و در راستای انجام وظایف خود بهخوبی حرکتکنیم.
دکتر سعدمحمدی با اشاره به تغییر پرسرعت فنآوری در جهان، اهمیت روزافزون برنامهریزی برای آموزشهای فنی و حرفهای روز دنیا و ارتقاء دانش و مهارت کارکنان تمامی شرکتهای گروه را برای بهبود شرایط کار یادآور شد.