نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: بانک رفاه کارگران همزاد سازمان تأمین اجتماعی و نخستین بانک اجتماعی ایران است و جدا کردن این بانک از تأمین اجتماعی از جهات مختلف به زیان کارگران و بازنشستگان است.
محمد کعب عمیر حوزه انتخابیه شوشتر به ایلنا، گفت: گردش مالی بالای سازمان تأمین اجتماعی که در حال حاضر با کمک و همراهی بانک رفاه کارگران مدیریت میشود، فرصتهای ارزشمندی برای تأمین اجتماعی و جامعه تحتپوشش فراهم میکند. پرداخت وام قرض الحسنه به بازنشستگان که امسال حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای این عزیزان اختصاص یافته، از جمله این اقدامات است.
وی با بیان اینکه قبل از اعمال متناسب سازی، سازمان تأمین اجتماعی ماهانه به میزان ۱۲ هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت مینمود، بعد از اجرای متناسبسازی این مبلغ به ۱۷ هزار و در حال حاضر به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است، گفت: این اتفاق در حالی رقم خورده که دولت وقت در تهیه لایحه بودجه ۱۴۰۰ جزء (۱) بند (و) که مربوط به پرداخت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی است را به گونهای تنظیم نموده که تامین اجتماعی در جهت دریافت مطالبات خود به میزان ۸۹ هزار میلیارد تومان با مانع قانونی مواجه گردیده و این امر منافع مستمری بگیران را به شدت تحث تاثیر قرار داده است.
وی افزود: در حال حاضر طرح استفساریه بند «و» و جزء «۱ بند «و» تبصره (۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مسیر خود را جهت رفع ابهام از واگذاری سهام توسط دولت به تامین اجتماعی در قبال بدهی ۸۹ هزار میلیارد تومان در مجلس طی مینماید. لذا مقتضی است نمایندگان با حمایت و پیگیری خود میتوانند تأثیر بسزایی در رفع موانع مستمری بگیران داشته باشند.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: از دولت محترم و مردمی آقای رئیسی انتظار داریم که برای خدمت به کارگران و بازنشستگان مطالبات تأمین اجتماعی را که امسال در قانون بودجه ۸۹ هزار میلیارد تومان تعیین شده است، پرداخت کنند تا این سازمان نیازمند فشار آوردن به بانک رفاه نباشد و مشکل بانک رفاه نیز برطرف شود.