مدیرعامل پتروشیمی سبلان در مجمع سالانه این شرکت از سود خالص هزار و پانصد میلیارد تومانی این شرکت در سال مالی منتهی به مرداد ۱۴۰۳ خبر داد. به گزارش روابط عمومی، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع پتروشیمی سبلان دوشنبه ۳ دیماه ۱۴۰۳ به ریاست علی لطفی و با حضور مهندس یاری مدیرعامل و دکتر زین العابدین عضو هیئت مدیره هلدینگ انرژی سپهر، مدیران ارشد هلدینگ پتروفرهنگ، گروه مالی سپهر صادرات، نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان و اعضای هیئت مدیره پتروشیمی سبلان برگزار شد.
۱٫۵ همت سود خالص
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی سبلان و عضو هیئت مدیره با ارائه گزارش سال مالی، به سوددهی رسیدن شرکت را مهمترین دستاورد شرکت در این سال مالی دانست و گفت: سبلان دو سال پیش با ۱۸۰۰ میلیارد تومان بدهی به تیم مدیریتی جدید تحویل شد. از همان آغاز ما برنامههای مختلفی را به طور همزمان و در بخشهای مختلف برای حل چالش این بدهی آغاز کردیم و مفتخریم که پس از ۲ سال، اکنون پتروشیمی سبلان از زیان خارج شده و به سوددهی رسیده است. مهندس کریمی افزود: سود خالص شرکت در این سال مالی ۱.۵ همت بوده و چنین تحولی در مدت دوسال کار فشرده ایجاد شده است. قطعا این مهم مرهون همکاری و حمایت های همه جانبه سهامدارن در هلدینگهای انرژی سپهر و پتروفرهنگ و تلاش شبانهروزی همکارانم در پتروشیمی سبلان است.
خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
مدیرعامل سبلان همچنین با اشاره به خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت تصریح کرد: بزرگترین چالش ما در طی ۲ سال گذشته، ماده ۱۴۱ بوده که به دلیل زیان انباشته عملا شرکت را دچار مشکلات بسیار عدیدهای کرده بود. وی ادامه داد: به دلیل این مسئله ما به عنوان یک شرکت نوپا امکان دریافت تسهیلات نداشتیم. خوشبختانه با رسیدن به سوددهی توانستیم این مسئله را حل کنیم و اکنون این ریسک رفع شده است.
ادغام پروژه دنا و پتروشیمی سبلان در ۴۵ روز
مهندس کریمی ادغام پروژه دنا و پتروشیمی سبلان در مدت ۴۵ روز را یک کار بزرگ دانست و تاکید کرد: پروژه دنا با ۸۳ درصد پیشرفت و در راستای چابکسازی، تامین اعتبار و تسریع در روند اتمام پروژه تصمیم به ادغام این پروژه و پتروشیمی سبلان گرفته شد که این روند کار طبیعتا میتوانست زمانبر باشد اما خوشبختانه با سیاست گذاری صحیح پتروفرهنگ، انرژی سپهر و گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات این فرایند در زمان کوتاه ۴۵ روز و بدون هیچ مشکلی انجام شد که کار بسیار قابل توجهی است.
وی افزود: واقعیت این است که شرایط این پروژه که حالا به عنوان سایت ۲ سبلان شناخته می شود شرایط مناسبی نبود و پروژه دچار نوعی رکود و کندی شده بود. ما از محل درآمدی سبلان تامین مالی پروژه را انجام دادهایم و برنامهها طبق زمانبندی در حال انجام است. جای خرسندی است که در حال حاضر حدود هزار نفر در سایت ۲ سبلان مشغول فعالیت هستند و پیشرفت پروژه طی سه ماه گذشته به ۸۶ درصد رسیده که نشان دهنده درستی تصمیم این ادغام است.
مدیرعامل پتروشیمی سبلان تاکید کرد: امیدوار هستیم که در شهریورماه سال آینده شاهد تکمیل و بهرهبرداری از سایت ۲ سبلان باشیم. تکمیل این پروژه ظرفیت تولید ما را به ۳ میلیون و ۳۰۰ تن متانول در سال خواهد رساند که ما را تبدیل به یکی از بزرگترین متانولسازان جهان خواهد کرد. در پایان این مجمع عملکرد مالی توسط حسابرس مستقل و بازرس قانونی قرائت و صورتهای سال مالی ۱۴۰۳ به تصویب رسید. همچنین در پایان با تصویب مجمع عمومی روزنامه ایران به عنوان روزنامه رسمی پتروشیمی سبلان تعیین شد. پایان/