مدیرعامل خانه هنرمندان در بازدید از موزه بانک تجارت، برلزوم افزایش همکاری دو مجموعه برای انجام برنامههای مشترک فرهنگی و هنری تاکید کرد.
به گزارش رویداد شرق به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، محمد مهدی عسگرپور دربازدید از موزه بانک تجارت بر لزوم همکاری خانه هنرمندان و این بانک تاکید کرد وگفت: موزه بانک تجارت گنجینه ارزشمند تاریخ معاصر است و آثار ماندگار و فاخر در آن بخش مهمی از تاریخ این مرزوبوم محسوب میشود. این بانک با صیانت و نگهداری اسناد صنعت بانکداری کشور وآثار هنری کشورمان از دورههای گذشته تاکنون کار ارزشمندی را انجام میدهد که جای قدردانی دارد.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی کامل موزه بانک تجارت و امکان بازدید عمومی از آن موجب استقبال مردم خواهد شد، افزود: هرچقدر این فضا فرهنگیتر شود، اعتماد مردم هم افزایش پیدا میکند و باید به تمامی ذائقهها از لحاظ محتوا توجه کرد.
عسگرپور با استقبال از همکاریهای مشترک خانه هنرمندان و بانک تجارت یادآورشد: موزه بانک تجارت شکوهی از معماری ایرانی بهجامانده از ادوار گذشته است و برگزاری برنامههای مشترک، برپایی گالری هنرمندان، بازدید هنرمندان بخشهای مختلف کشور از موزه، برگزاری مناسبتهای مختلف هنری و… اتفاق ویژهای است که میتواند هم به معرفی بیشتر آن کمک کند و هم هنرمندان در این محیط بدیع هنر ارزشمند خود را به نمایش بگذارند.
جواد گلی مشاور مدیرعامل و رییس اداره روابط عمومی و ارتقاء سرمایه اجتماعی بانک تجارت هم بااستقبال ازپیشنهادهاو نظرات مدیرعامل خانه هنرمندان در معرفی موزه بانک و حمایت ازهنرمندان، گفت: بانک تجارت آمادگی دارد تا فضای موزه را با توجه به امکانات موجود به پاویون و محل جلسات فرهنگی مشترک هنرمندان و بانک تبدیل کنند تا لحظات خاطرهانگیزی برای علاقمندان رقم بخورد.
امضای تفاهم نامه فرهنگی بین خانه هنرمندان و بانک تجارت، مستندسازی و طراحی برنامههای متنوع فرهنگی در محل موزه بانک، تعامل دوچندان خانه هنرمندان و موزه بانک با برپایی گالریها و نشستهای فرهنگی، حمایت از هنرمندان کشور و نگارش کتاب موزه بانک ازدیگر نکاتی بود که رییس اداره روابط عمومی و ارتقاء سرمایه اجتماعی در دیدار با مدیرعامل خانه هنرمندان به آن اشاره داشت.
موزه بانک تجارت واقع در ضلع شرقی میدان امام خمینی تهران ساختمان قدیم بانک شاهی است که پس از آن به نام بانک بازرگانی سابق یکی از ۱۲ بانک تشکیلدهنده بانک تجارت شناخته میشود. این اثر تاریخی در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این بنا مربوط به دوره قاجار بوده و تنها میراث ارزشمند باقیمانده از بافت تاریخی میدان توپخانه قدیم است.