نخستین جلسه پایش وضعیت شرکت‎های گروه فولاد مبارکه در جریان دیدار مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت فولاد هرمزگان با سعید زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه برگزار شد.

در این جلسه مدیرعامل، معاونان و مدیران فولاد هرمزگان گزارش‌های کاملی از میزان تولید، روند پیشرفت طرح‌های توسعه، میزان سودآوری و چالش‌های پیشِ روی این شرکت را ارائه کردند.

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، بر لزوم تمرکز بر توسعه‌های هدفمند و سودآوری به عنوان اولویت اصلی مدیران و کارکنان فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه این گروه تأکید کرد و افزود: اگر فولاد مبارکه قصد دارد در نقاط مختلف کشور در قالب شرکت‌های مختلف سرمایه‌گذاری کند، هدف اصلی این اقدامات، توسعه اقتصادی، ایجاد ارزش افزوده و سودآوری برای شرکت و کشور است.

زرندی، اعلام کرد: امروزه بنگاه‌های اقتصادی که بر مبنای نیاز بازار تولید می‌کنند و توسعه‌های خود را در این راستا پیش می‌برند، نه تنها به سودآوری می‌رسند، بلکه به‌طور قطع موفق خواهند بود و می‌توانند بر چالش‌های پیرامون خود غلبه کنند.

وی بر ضرورت ایجاد انسجام و یکپارچگی بین شرکت‌های گروه فولاد مبارکه تأکید کرد و گفت: برای تحقق این هدف، معاونان فولاد مبارکه باید با توجه به موضوعات کاری و تخصص‌های خود، جلسات و بازدیدهای منظمی با شرکت‌های گروه داشته باشند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه افزود: این جلسات و بازدیدها باید تمامی فرایندهای کلیدی از جمله تولید، توسعه، معدن، تکنولوژی، مباحث مربوط به نیروی انسانی و سایر موضوعات مرتبط را پوشش داده و به‌طور مستمر مورد بررسی و پایش قرار دهند.

زرندی،در ادامه به برنامه‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان اشاره کرد و گفت: فولاد هرمزگان در برنامه توسعه خود، تحقق تولید ۳ میلیون تن را تا سال ۱۴۱۰ هدف‌گذاری کرده است.

وی افزود: لازم است معاونت‌های مربوطه به‌طور جدی وارد عمل شوند و امکان تحقق این هدف را تا سال ۱۴۰۶ مورد بررسی و تحلیل دقیق قرار دهند تا بتوانیم با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، این هدف کلیدی را محقق کنیم.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در ادامه بر ضرورت تسریع در اجرای طرح‌های توسعه فولاد هرمزگان تأکید کرد و گفت: اجرای طرح‌های توسعه فولاد هرمزگان باید با سرعت بیشتری پیش برود. فولاد مبارکه قطعاً از فولاد هرمزگان در تکمیل این طرح‌ها حمایت خواهد کرد.

وی در پایان با اشاره به موقعیت استراتژیک فولاد هرمزگان افزود: این شرکت در مجاورت خلیج‌فارس احداث شده و این موقعیت جغرافیایی مزیت بزرگی برای صادرات محصولات باکیفیت تولیدی آن محسوب می‌شود. در شرایط سخت اقتصادی کنونی، صادرات این محصولات می‌تواند ارزآوری قابل توجهی برای کشور به همراه داشته باشد.