رییس مرکز ملی فرش ایران” از ثبت نشانه بین المللی فرش افشار تکاب در سازمان جهانی مالکیت فکری (wipo)خبر داد و گفت:به دنبال ثبت نشانه جغرافیایی ۳۰ منطقه فرش دستباف با اضافه شدن دو منطقه کلاردشت و جوشقان (اصفهان) تعداد مناطق نشانه جغرافیایی، ثبت شده کشور در سازمان جهانی مالکیت فکری (wipo) به ۳۲ منطقه افزایش می یابد که علاوه بر ارز آوری، رونق و تبلیغات، تحت حمایتهای دولتی گرفته است.
به گزارش رویداد شرق به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، فرح نار رافع ” رییس مرکز ملی فرش ایران” افزود: ثبت نشانه جغرافیایی در سازمان مالکیت فکری (wipo) امکان معرفی فرش این مناطق در سطح بین المللی را فراهم آورده و موجب معرفی هر چه بهتر آن ها در سطح ملی و بین المللی خواهد شد.
رافع ادامه داد: مرکز ملی فرش ایران در نظر دارد با تهیه بروشورهایی به زبان های فارسی و انکلیسی با همکاری و مشارکت سازمان توسعه تجارت و معاونت وزارت امور خارجه نسبت به معرفی هر چه بیشتر فرش مناطق در سطح بین المللی اقدام نماید.
لازم به ذکر است: هزینه حق الثبت جهانی فرش دستباف افشار تکاب در قالب مسئولیت پذیری اجتماعی افراد محلی از این مناطق پرداخت شده و همچنین هزینه حق الثبت فرش مناطق کلاردشت و جوشقان ( اصفهان) توسط اتحادیه روستایی فرش آذربایجان غربی و نیز شهردارجوشقان تهیه و پرداخت شده است.