مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان از موفقیت‌های چشمگیر این شرکت در صادرات و خنثی‌سازی حمله سایبری خبر داد و گفت: تحریم‌ها و حملات سایبری نتوانسته‌اند روند صادرات و توسعه شرکت را متوقف کنند.

به گزارش رویداد شرق ، مهندس محمد جامعی، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، در حاشیه ششمین جشنواره ملی فولاد ایران اظهار داشت : این شرکت علی‌رغم فاصله قابل‌توجه از نظر ظرفیت تولید با برخی مجموعه‌های بزرگ‌تر، موفق به دستیابی به موفقیت‌های چشمگیر در صادرات شده است.
وی در ادامه به حمله سایبری صورت‌گرفته در تاریخ ششم تیرماه ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: هدف این حمله سایبری انفجار کل خط تولید شرکت بود. با این حال، با درایت تیم متخصصان و فداکاری یکی از همکاران ما که جان خود را به خطر انداخت، این حمله که از خارج از کشور هدایت می‌شد، خنثی شد و فولاد خوزستان کمتر از ۲۴ ساعت به مدار تولید بازگشت.
جامعی همچنین به دلایل این حمله پرداخت و افزود: شرکت فولاد خوزستان در سال ۲۰۱۹ به دلیل تحریم‌های اعمال‌شده بر صنعت فولاد ایران، به‌طور مشخص در فهرست تحریم‌ها قرار گرفت. هدف از این تحریم‌ها و حملات جلوگیری از صادرات محصولات فولاد خوزستان و مسدود کردن منابع درآمدی آن بود، اما این تلاش‌ها با وجود تمامی چالش‌ها نتوانست روند صادرات شرکت را متوقف کند.

تحریم‌ها و حملات سایبری نتوانستند صادرات و توسعه ما را متوقف کنند
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، در ادامه به موفقیت‌های جوانان این مجموعه در عرصه صادرات اشاره کرد و گفت: جوانان فولاد خوزستان توانستند به‌رغم تمامی محدودیت‌ها، صادرات را به‌خوبی انجام دهند و ارز حاصل از آن را وارد کشور کنند. در سال ۱۴۰۰، این شرکت موفق شد ۲۰ درصد ایفای تعهدات ارزی خود را عملی کند و درآمد ارزی حاصل را به بازار ارز کشور تزریق نماید.
او همچنین از دستاوردهای شرکت در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: در بهمن‌ماه ۱۴۰۱، فولاد خوزستان ۳۳ پروژه را به بهره‌برداری رساند. در سال ۱۴۰۲ نیز پروژه زمزم ۳، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های تولید آهن اسفنجی در منطقه، با حضور شهید آیت‌الله رئیسی افتتاح شد.
جامعی در ادامه به تحولات منطقه و اثرات آن بر شرکت اشاره کرد و گفت: با افزایش تنش‌های منطقه‌ای و در پی پاسخ سپاه پاسداران به اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی با عملیات وعده صادق ۲، اتحادیه اروپا و کشورهای خارجی در واکنش به این اقدام، بار دیگر شرکت فولاد خوزستان را تحریم کردند.
وی تصریح کرد: با وجود این تحریم‌ها و محدودیت‌ها، فولاد خوزستان همچنان به تلاش برای حفظ جایگاه خود در بازارهای بین‌المللی ادامه داده است. هرچند در هر سال به‌دلیل شرایط سخت تحریم و چالش‌های دیگر، بخشی از تولید خود را از دست داده‌ایم، اما این شرکت با تکیه بر توان داخلی و برنامه‌ریزی‌های دقیق همچنان به مسیر توسعه ادامه می‌دهد.

علیرغم چالش‌ها، به موفقیت‌های بزرگی دست یافته‌ایم
جامعی، به چالش‌های اخیر این شرکت اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر به دلیل شرایط دشوار، از جمله تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی، بخش قابل‌توجهی از تولید خود را از دست داده‌ایم. تنها در سال جاری تاکنون حدود ۸۰۰ هزار تن تولید از دست رفته است که این میزان معادل تولید یک سال یک شرکت نسبتاً بزرگ در صنعت فولاد است. همچنین ظرفیت اسمی محقق‌شده ما حدود سه هزار تن کمتر از سطح ظرفیت اسمی شرکت‌های بزرگ دیگر است .
وی در ادامه با تأکید بر عزم این شرکت برای پیشرفت، گفت: به‌رغم تمام این مشکلات در بهمن‌ماه امسال، مراسم افتتاح و بهره‌برداری از پروژه فولاد شرکت فولاد شادگان را برگزار خواهیم کرد.
جامعی در بخش دیگری از سخنانش به نقش کارگران و تلاش‌های بی‌وقفه آن‌ها اشاره کرد و گفت: موفقیت‌های ما مدیون عملکرد درخشان فرزندان این آب و خاک است، به‌ویژه کسانی که در شرایط سخت و کمتر دیده‌شده کار می‌کنند. به‌عنوان یک فرد اهل منطقه، از همه می‌خواهم به آن کارگرانی که در گرمای طاقت‌فرسای ۶۰ درجه اهواز و در شرایط شرجی تابستان روی داربست می‌روند و ساعت‌ها تلاش می‌کنند، توجه ویژه‌ای داشته باشید. این افراد شایسته بیشترین تقدیر و احترام هستند.

کارگران ما با اعتقاد و ایمان به کار بازمی‌گردند، حتی در سخت‌ترین شرایط
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، با اشاره به شرایط دشوار کار در این شرکت گفت: به دلیل وضعیت نامساعد آب‌وهوایی، بسیاری از کارگران ما دچار مشکلات جسمانی می‌شوند و حتی نیاز به اعزام به بیمارستان پیدا می‌کنند. اما همان کارگر که دیروز به دلیل شرایط سخت کاری و بدحالی به بیمارستان منتقل شده، روز بعد دوباره به محل کار خود بازمی‌گردد و با اعتقاد و تعهد کارش را ادامه می‌دهد. این افراد با ایمان و عشق به کار وارد میدان شده‌اند و شایسته بالاترین تقدیر هستند.
جامعی در پایان سخنانش بر اهمیت توجه به شرایط سخت کارگران فولاد در مناطق گرم و شرجی تأکید کرد و گفت: این تلاش‌ها و تعهدات باید به‌عنوان یک نماد از غیرت و ایستادگی کارگران ایرانی معرفی شود تا همه بدانند که چه پشتوانه‌ای در مسیر توسعه کشور وجود دارد.