مدیرعامل فولادمبارکه گفت: توسعه سرمایه انسانی و توجه به نوآوری باید در اولویت شرکت ایریسا قرار گیرد تا به تحقق شعار خلق آیندهای بهتر در راستای توسعه و پیشرفت صنعت فولاد و کشور دست یابیم.
محمد یاسر طیب نیا مدیر عامل فولادمبارکه در حاشیه بازدید از شرکت ایریسا با بیان اینکه این شرکت در تحقق مأموریت محوری فولاد مبارکه و شعار خلق آیندهای بهتر نقش بسزایی دارد، اظهار کرد: با توجه به همه پیشرفتها و توسعههایی که در این شرکت صورت گرفته باید توسعه سرمایه انسانی بیشتر مورد توجه قرار گیرد چرا که هر اتفاقی در مجموعه ایریسا وابسته به سرمایه انسانی است.
وی ادامه داد: در واقع هر اقدام و ساختاری در این مجموعه باید با اولویت توسعه سرمایهانسانی و نگهداشت آن رخ دهد زیرا یک موضوع محوری است.
طیب نیا با اشاره به نوآوری و فناوریهای جدید و نوظهور تصریح کرد: حتی برای حفظ شرایط در فولاد مبارکه نیز به نوآوری الزام داریم و برای تحقق شعار و خلق آیندهای بهتر در راستای توسعه و پیشرفت صنعت فولاد و کشور و همچنین افزایش درآمدها قطعاً باید به این حوزه به طور جدی توجه شود و در کسب و کار این مجموعه، نوآوری اولویت شماره یک است.
مدیر عامل فولادمبارکه ادامه داد: تحقیق و توسعه از دیگر مواردی است که باید به آن نگاه ویژه داشت و شرکتهایی مانند ایریسا باید بخش اصلی درآمد خود را در مسیر تحقیق و توسعه قرار دهند و اگر در این حوزه سرمایهگذاری نشود عقب میمانیم.
وی خاطر نشان کرد: اصل درآمد در همین بخش تحقیق و توسعه و فعالیتهای نوآورانه است و باید بودجه ویژهای را برای این حوزه در استراتژی و راهبردهای ایریسا قرار گیرد.
طیب نیا تاکید کرد که در موضوع امنیت هرچند فعالیتهای نوآورانه انجام شده اما تا چند سال آینده همچنان نیاز به تحقیق و توسعه در این حوزه وجود دارد و انتظار میرود سازوکارهایی در نظر گرفته شود تا نخبگان بینالمللی و فعال در شرکتهای بزرگ بین المللی جذب و امکان سرعت بخشیدن به توسعه فراهم شود.
وی افزود: هوشمندسازی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نیز از دیگر مباحثی است که باید توسط این شرکت دنبال شود و در کنار آن حوزه «امنیت سایبری» هم به عنوان یک کسب و کار مهم و با اهمیت به آن نگاه ویژهای شود. از این رو به دلیل جایگاه فولادمبارکه و جنگ نرم، دشمن در وهله اول از طریق جنگ سایبری و در عرصه فناوری اطلاعات حمله میکند که شرکت ایریسا باید خط مقدم را در این حوزه حفظ کند.
طیب نیا با اشاره به صادرات خدمات فناوری اطلاعات، گفت: برای توسعه این مجموعه و کسب درآمد و انتقال دانش به ایران نیاز داریم که این حوزه گسترش یابد و «ایریسا پرایم» مدل مناسبی برای آن میتواند باشد که کشورهای همسایه نیز بستری برای این فعالیت و کسب درآمد ارزی خواهند بود.
منبع خبر: ایراسین