شرکت زامیاد هفته جاری را با رونمایی از پیکاپ جدید خود آغاز کرد.
به گزارش رویداد شرق به نقل از سایپانیوز، پیکاپ هانترپلاس که قرار است بهزودی به سبد محصولات زامیاد اضافه شود، طی مراسمی خاص و با شکوه رونمایی و معرفی شد. هانترپلاس با موتور ۲ لیتری به بازار عرضه میشود که قدرتی معادل ۲۲۶ اسببخار و گشتاوری معادل ۳۹۰ نیوتنمتر را برای این خودرو فراهم میکند. این محصول مشترک شرکت چانگان چین و پژو-سیتروئن فرانسه که از سطح استاندارد یورو۵ بهره میبرد، قرار است بهزودی از سوی زامیاد به بازار ایران راه پیدا کند.
مجید آقایی، مدیرعامل زامیاد در این مراسم ضمن تقدیر از تمام کارکنان این شرکت اظهار کرد: شرکت زامیاد این افتخار را دارد که ۶۶ درصد از سهم بازار حمل بار سبک کشور را برعهده داشته باشد و محصولات زامیاد در این سال ها توانسته است حملونقل بار سبک را به صورت مویرگی در کشور انجام دهد.
وی درخصوص وضعیت تولید خودرو در این شرکت گفت: در سال گذشته در شرکت زامیاد ۵۰ هزار خودرو تولید کردیم که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، ۱۰ درصد بیشتر بوده است و امید داریم که امسال هم این عدد با ۱۵ درصد افزایش مواجه شود و به ۵۷ هزار دستگاه برسد.
مدیرعامل زامیاد افزود: در این مجموعه ۳۲۰۰ نفر بهصورت مستقیم و ۸۰۰ نفر در شرکت ایرانکاوه در زمینه کاربریسازی مشغول به کار هستند که درحالحاضر با احتساب کارکنان زنجیره تامین و شرکتهایی که بهصورت مستقیم در قطعهسازی و زنجیره تامین ما فعالیت دارند، این تعداد به ۳۰ هزار نفر میرسد.
وی تصریح کرد: بهازای هر خودرو که تولید میکنیم، بین یک تا دو نفر اشتغالزایی داریم؛ یعنی اگر سال گذشته ۵۰ هزار خودرو تولید کردیم، ۵۰ هزار نفر اشتغالزایی نیز در شرایط فعلی کشورصورت گرفته که عدد بزرگی است.
آقایی گفت: در سال گذشته ۳۷۰۰میلیارد تومان سود داشتهایم که در صنعت خودرو کشور، عدد مناسبی محسوب میشود.
وی در ادامه با اشاره به محصولات جدید زامیاد گفت: محصولات جدیدی را در سال جاری به بازار معرفی کردهایم و امیدواریم بخشی از آنها را تا پایان سال و بخشی را هم در اوایل سال آینده به تولید برسانیم.
آقایی افزود: در بخش باریهای نیمهسنگین، جدیدترین محصول ما شامل واندرتراک میشود که حدود دو ماه پیش رونمایی شده و در سطح تخصیص ارز است و درکلاس خودرویی جدید در کنار دیگر محصولات ما قرار میگیرد.
مدیرعامل زامیاد تصریح کرد: در حوزه خودروهای مسافری، اتوبوس ۱۲متری را به بازار معرفی کردیم که خطوط تولید آن آماده و در صف تخصیص ارز است و از اواخر سال تولید این خودرو را خواهیم داشت.
وی افزود: اتوبوس برقی رونمایی و به بازار معرفی شده است که میتواند برای حملونقل مسافری در بخش درونشهری مفید باشد. این اتوبوس در چند شهر تست شده و چند شهر دیگر نیز منتظر تست این نوع اتوبوس هستند.
آقایی اظهار کرد: در مورد ون هم در حال انتخاب محصول هستیم که بهزودی نتایج آن را اعلام میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: در این فرآیند، خودرو دوکابین چانگان هانترپلاس را نیز معرفی کردیم و امیدواریم این محصول مورد توجه قرار گیرد. این خودرو از لحاظ فنی، قدرت موتور، سیستم تعلیق و گیربکس مناسب بازار ایران خواهد بود.
سیدمجتبی حسینی، معاون طرح و برنامه زامیاد نیز در این مراسم با اشاره به سابقه بیش از نیم قرن این شرکت در حوزه تولید خودروهای تجاری سبک گفت: این شرکت در سال ۱۳۴۲ تاسیس شده است و بهصورت مستقیم بیش از ۳هزار نفر نیروی فعال دارد و تعداد شرکتهای زنجیره تامین آن به بیش از ۳۰۰ شرکت میرسد و گردش مالی سازمان بهصورت سالانه ۲۸همت است.
حسینی افزود: زامیاد با پشتیبانی سابقه ۶۰ ساله و نیروی انسانی توانمند در آینده نزدیک، مدعی شایستهای در زمینههای مختلف توسعه محصول، تولید و خدمات مهندسی خواهد بود.
وی در ادامه این مراسم با اشاره به چشمانداز زامیاد گفت: این شرکت بهعنوان یکی از بهترین خودروسازان تجاری کشور رویکرد توسعه متوازن را در پیش خواهد گرفت و ماموریت ما تامین نیازهای ناوگان حملونقل بار و مسافر در داخل و خارج از کشور با هدف ارزشآفرینی برای ذی نفعان از طریق طراحی و توسعه محصولات در سبد سوخت متنوع با کیفیت برتر و فناوری روز دنیا در سازمانی خلاق و نوآور خواهد بود.
حسینی تصریح کرد: در حوزه خدمات پس از فروش، نمایندگیهای این شرکت بهصورت یکسان در سطح کشور توزیع شده و در مجموع ۲۷۶ نمایندگی در کشور فعال هستند.
معاون طرح و برنامه زامیاد در ادامه گفت: سهم محصولات زامیاد از حمل بار سبک کشور طی ۱۰ سال گذشته (از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۲) ۶۶ درصد بوده است. این سهم در گروه سایپا ۱۲ درصد و در میان رقبا نیز در مجموع ۲۲ درصد بوده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳ رکورد تولید روزانه را شکسته و به ۲۷۰ دستگاه در روز رسیدیم که این رکورد را مدیون تلاشهای کارگران، مهندسان و کارشناسان و مدیریت سازمان هستیم.
حسینی تاکید کرد: زامیاد تنها در حوزه تولید تمرکز نکرده و روی شاخصهای کیفیت هم کار کرده است. بر این اساس، روند میانگین شاخصهای شرکت با ۶۷ درصد بهبود، شاخص CIS با ۷٫۵ درصد بهبود و میانگین ۶ماهه شاخص C100 با ۳۲ درصد بهبود، استمرار روند بهبود کیفی سازمان را نشان میدهد.
در ادامه بابک مصدق، مدیر پروژه هانترپلاس نیز به معرفی این محصول جدید پرداخت و گفت: این پیکاپ محصولی از شرکت چانگان چهارمین خودروساز برتر و بزرگ چین است که توانسته جای خود را در کشور باز کند.
وی افزود: طراحی پلتفرم این محصول در سال ۲۰۱۹ بهصورت مشترک با شرکت پژوسیتروئن انجام شده و درحالحاضر در هفت کشور با نامهای مختلف در حال تولید است.
مصدق تصریح کرد: این پیکاپ دودیفرانسیل چینی با فاصله محوری ۳۱۸۰ میلیمتر، وزن ناخالص بیش از ۳ تن و ظرفیت حمل بار ۹۵۰ کیلوگرم (نزدیک به یک تن)، وزن خالص ۲۰۶۰ کیلوگرم و ابعاد اتاق بار ۱٫۲۸ مترمکعب معرفی شده است.
وی گفت: قلب تپنده این خودرو از یک موتور پیشرفته توربو GDi بهرهمند است که طراحی مشترک چانگان و DAE است. این موتور ۲ لیتری با قدرت ۲۲۶ اسب بخار و ۳۹۰ نیوتونمتر گشتاور دارای استاندارد یورو۵ به همراه EUBD است.
مدیر پروژه هانترپلاس افزود: گیربکس این خودرو اتوماتیک و ساخت ZF است؛ گیربکسی ۸سرعته مجهز به تعویض دنده الکترونیکی که ۵ حالت رانندگی نرمال، اکو، اسپورت، اسنو و آفرود را ارائه میدهد و مجهز به گیربکس کمکی با حالت ۲H، اتو و ۴L بوده و دارای قفل دیفرانسیل عقب و مرکزی و شیبروی ۴۰ درصدی است.
وی تصریح کرد: ازجمله امکانات ایمنی این خودرو میتوان به سامانه کنترل پایداری و کشش، سیستم پایش فشار باد تایرها و کروزکنترل اشاره کرد. همچنین امکاناتی مانند سنسور باران، سنسور نور، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، کروزکنترل، TPMS (سیستم نمایش باد تایر)، سیستم پارک عقب، ایربگهای جلو و جانبی، آینههای برقی جمعشونده، سیستمهای ورود بدون کلید، استارت دکمهای، صندلیهای شاگرد و راننده برقی، نمایشگر ۱۲.۵ اینچی، صفحهآمپر دیجیتال ۷٫۵ اینچی، دیلایت، رادار نقطه کور و سردکن صندلیهای جلو ازجمله ویژگیهای این پیکاپ جدید هستند.