رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران در دومین روز از بیست و دومین همایش سراسری بازرسان این بانک که در مرکز رفاهی و آموزشی بابلسر برگزار شد،از برنامه‌های مهم این بانک برای جذب سپرده‌های بلندمدت و افزایش سرمایه بانک خبر داد و تأکید کرد: این اقدامات با هدف تقویت توان رقابتی بانک و بهبود ترکیب سپرده‌ها انجام خواهد شد.

به گزارش رویداد شرق به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، عباس شفیعی رئیس هیأت مدیره بانک اعلام کرد: افزایش سرمایه بانک با رقمی نزدیک به ۲۵۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ در حال ثبت است. این افزایش از محل اوراق قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و تجدید ارزیابی دارایی‌ها صورت گرفته و بانک ملی ایران را به بالاترین سرمایه در شبکه بانکی کشور خواهد رساند. 

شفیعی تأکید کرد: این اقدام می‌تواند نقش مهمی در تقویت توان رقابتی بانک داشته باشد.

ضرورت جذب سپرده‌های بلندمدت

شفیعی با اشاره به لزوم جذب سپرده‌های بلندمدت گفت: تمرکز بر سپرده‌های ارزان‌قیمت در سال‌های گذشته به اصلاح ترکیب سپرده‌ها کمک کرده است، اما برای تأمین نقدینگی و کاهش ناترازی‌ها، جذب سپرده‌های بلندمدت ضروری است.

وی همچنین به اهمیت بازگرداندن مشتریان از دست‌رفته اشاره کرد و افزود: این اقدام می‌تواند به افزایش سهم بازار بانک کمک شایانی کند. ما باید از ظرفیت‌های موجود برای تحقق این هدف بهره بگیریم.

رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران به چالش‌های موجود در سیستم‌های فناوری اطلاعات اشاره کرد و اظهار داشت: عملکرد سیستم‌های بانک در مقابل با حملات سایبری قابل قبول است ولی باید با تقویت زیرساخت‌های فناوری، آمادگی بیشتری برای مقابله با چالش‌ها داشته باشیم.

طرح مهربانی ملی؛ الگویی منحصر به فرد

شفیعی به موفقیت طرح «مهربانی ملی» اشاره کرد و آن را الگویی متمایز در شبکه بانکی کشور دانست و گفت: این طرح باید با بررسی بازار و استفاده از تجربیات رقبا توسعه یابد.

رئیس هیأت مدیره بر اهمیت ایجاد انگیزه در نیروی انسانی تأکید کرد و گفت: کارکنان بانک ملی ایران از سطح مدیریتی تا شعب نیازمند تقویت انگیزه و روحیه هستند. آموزش و آماده‌سازی نیروها از مهم‌ترین اولویت‌های ماست.

در پایان رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران بر اهمیت هم‌افزایی و تلاش مشترک تمامی همکاران برای تحقق اهداف بلندمدت بانک تأکید کرد و گفت: با تکیه بر توانمندی‌های داخلی، توجه به ظرفیت‌های موجود و افزایش خودباوری در تمام سطوح سازمانی، بانک ملی ایران می‌تواند به جایگاه‌های بالاتری در صنعت بانکداری دست یابد. 

وی همچنین از اهمیت مستمر آموزش، بهبود فرآیندها و استفاده بهینه از منابع برای تحقق چشم‌اندازهای بانک در سال‌های آینده سخن گفت و بر عزم راسخ بانک برای مقابله با چالش‌های پیش‌رو تأکید کرد.