شهرام عباسی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه در گفتگوی ویژه خبری گفت: فولاد مبارکه در ۳۰ شرکت دانش‌بنیان فعال در عرصه فناوری‌های نوظهور سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده است و خوشبختانه این شرکت‌های دانش‌بنیان مراحل بلوغ خود را گذرانده و آماده خدمت‌رسانی به صنایع بزرگ کشور از جمله شرکت فولاد مبارکه هستند.

به گزارش رویداد شرق به نقل از ایراسین، شهرام عباسی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه در گفتگوی ویژه خبری سیمای مرکز اصفهان که با موضوع «بررسی عملکرد شرکت فولاد مبارکه در عرصه حمایت از دانش‌بنیان‌ها و توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان اصفهان» انجام شد، اظهار کرد: فولاد مبارکه از ابتدای تأسیس تاکنون ارتباط گسترده‌ای با مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های استان اصفهان داشته اما طی سه سال گذشته با بازنگری راهبردها و استراتژی خود در حوزه نوآوری و توسعه فناوری، رویکرد نوآوری باز را اتخاذ کرده است. چرا که فولادمبارکه علاقمند است که اکوسیستم نوآوری را حول خود در استان اصفهان و در کشور ایجاد کند تا بتواند همه نیازمندی‌های حال و آینده خود را با مشارکت ذی‌نفعان این اکوسیستم تأمین کرده و به پایداری و رقابت‌پذیری خود کمک کند.

وی گفت: فولاد مبارکه در این راستا در سه سطح وارد عمل و برنامه‌ریزی شده و دستاوردهای خوبی نیز داشته است. سطح اول دانشگاه‌ها بوده که تاکنون این شرکت موفق به راه‌اندازی سه مرکز نوآوری در مراکز دانشگاهی بزرگ استان با هدف جذب نخبگان دانشگاهی برای فکر کردن به مسائل حال و آینده صنعت کشور شده و چهارمین مرکز نیز به زودی راه‌اندازی می‌شود.

مدیر تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: تاکنون یک هزار دانشجو در این مراکز نوآوری دانشگاهی از حمایت‌های فولاد مبارکه در بخش گرنت پژوهشی بهره‌مند شده‌اند و به این واسطه دانشجویان برای ورود به مراحل بعدی فارغ‌التحصیلی توانمند می‌شوند.

وی افزود: سطح دوم، نوآوری شهری است به این معنا که دانشجویان فارغ‌التحصیلی که توانستند مراحل تحصیل را بگذرانند، جذب یک سری از هسته‌های فناور می‌کنیم. خوشبختانه یکی از بزرگترین مراکز توسعه فناوری کشور در شهرک علم تحقیقاتی اصفهان است که ۶ پارک تخصصی در حوزه فناوری و مهندسی و حتی در حوزه‌های صنایع خلاق دارد. لذا فولاد مبارکه با مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و ۶ پارک علم و فناوری و البته تعدادی از پارک‌های علم و فناوری کشور، توانسته است به هسته‌های فناوری کشور گرنت فناورانه بدهد و حمایت کند تا ایده‌های خود را تبدیل به محصول اولیه کنند.