استحکام ساختار مالی و سیاست پیشبرد عملیات بانکها در جهت منافع ذینفعان خود را میتوان در چگونگی تخصیص منابع و بهعبارت سادهتر؛ در «سرمایهگذاری» و «تسهیلات اعطایی» آنها، جستوجو نمود.
طی بررسی عملکرد بانکهای خصوصی، بررسی گزارشهای مالی بانک آینده، بهویژه در بخشهای تسهیلات، تعهدات کلان و مطالبات از شرکتهای فرعی و وابسته، حاکی از تخصیص بخش قابلتوجهی از منابع این بانک به پروژههای عمرانی ارزنده (انتقالیافته از نهادهای ادغامی تشکیلدهنده بانک) است.
پروژههای عمرانی نامداری همچون: بازار بزرگ ایران (ایرانمال) و فرمانیهمال واقع در پایتخت کشور، تهران بزرگ و مشهد مال و هتل روتانا واقع در پایتخت معنوی کشور، مشهد مقدس؛ موجب بالندگی صنعت گردشگری تجاری، سیاحتی و زیارتی کلانشهرهای کشور، بهمنظور بهرهمندی عموم مردم هستند.
در مباحث مالی نیز فزونی قابلتوجه ارزش پروژههای مذکور نسبت به بهای تمامشده آنها، موجبات انتظار عمومی در خصوص افشای آن در گزارشهای مالی بانک آینده را فراهم کرده است که این امر با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی سرمایهگذاریها میسر خواهد شد.
با این وصف، مشارکت هدفمند بانکها در محورهای توسعه اقتصاد ملی بهطور فزایندهای، رشد اقتصاد ملی را به ارمغان میآورد که باید در انتظار خبرهای خوب بانک آینده در این حوزه باشیم.