بانک پاسارگاد در ادامه فعالیتها و حمایتهای فرهنگی خود در حوزه مسئولیت اجتماعی و با هدف توسعه فضاهای آموزشی در نقاط مختلف کشور، مدرسه «پاسارگاد» را در روستای زینبی شهرستان قشم استان هرمزگان، افتتاح کرد.
به گزارش رویداد شرق به نقل از روابطعمومی بانک پاسارگاد، در آیین افتتاح مدرسه پاسارگاد که در روز شنبه مورخ ۲مهر۱۴۰۱ همزمان با اولین روز سال تحصیلی جدید، با حضور دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و برخی از مدیران عالی این بانک و مسئولین بومی و جمعی دیگر از اهالی این شهرستان برگزار شد، حسین دیرباز مدیر آموزشوپرورش قشم، با بیان اینکه بهرسم ادب بهنمایندگی از خانواده بزرگ آموزشوپرورش شهرستان قشم در این افتتاحیه حضور پیدا کرده است، گفت: «از اینکه در جمع خیراندیشان و فرهیختگانی هستیم که ما را همراهی کردید تا امروز، قلب نازنین گلهای وجودمان شاداب شود، خرسندیم. ماه مهر و مهربانی را محضر همه شما و همه دانشآموزان عزیز و محترم تبریک و تهنیت عرض میکنم و چون در هفته دفاع مقدس هستیم، یاد و خاطره همه شهدای عزیز را گرامی میدارم و از خداوند متعال خواهانم که انشاءالله بهحرمت خون همه شهدای عزیزمان آنچه رسالت و وظیفه ما است یعنی شادابی دل فرزندانمان را به سرانجام و بهمنصه ظهور برسانیم.»
او افزود: «سپاسگزاری میکنم از شرکت گسترش انرژی پاسارگاد و جناب آقای دکتر قاسمی بزرگوار، مدیرعامل محترم بانک پاسارگاد و همه عزیزانی که دل در گرو عزت و عظمت و ارتقای فرهنگی دانشآموزان عزیزمان دارند.»
محمد قویدل، مدیرکل آموزشوپرورش استان هرمزگان نیز ضمن سپاسگزاری از دکتر قاسمی، افتتاح مجموعه آموزشی فاخر پاسارگاد را فتح بابی برای توسعه فضای آموزشی این استان عنوان کرد.
محسن زارعی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، ضمن تشکر از تمام کسانی که در راستای مسئولیت اجتماعی، ساخت این مدرسه را در کوتاهترین زمان ممکن انجام دادند تشکر کرد و گفت: «دست شما را میبوسم که به این خطه و دانشآموزان آن خدمت میکنید تا فرزندان این شهرستان نیز بتوانند در کمال آسایش و آرامش، دوران تحصیلیشان را سپری کنند و تا مقطع دکتری نیز بورسیه تحصیلی دریافت کنند.»
دکتر احمد مرادی، نماینده مجلس استان هرمزگان نیز با بیان اینکه ساخت این مدرسه از مطالبات مهم امام جمعه، شورا، دهیار و مردم روستا بود، از این اقدام بانک پاسارگاد قدردانی کرد و افزود: «متاسفانه ما از گذشتههای دور در جزیره قشم سرانه فضای فیزیکی کمی برای استقرار دانشآموزان داشتهایم و شرایط آبوهوایی نیز بهگونهای بوده که استهلاک در آن بسیار بالا است. ما در مرکز استان، بهعنوان پایتخت اقتصادی کشور با کمبود مراکز آموزشی مواجهیم و وقتی میبینیم برای مسکنمهری که ۳۳هزار واحد مسکونی ساخته و قرار است ۱۵۰هزار نفر در آنجا مستقر شوند، مراکز آموزشی تهیه نشده، از تمام صنایع، پالایشگاهها و بانکها تقاضا میکنیم که به دولت کمک کنند تا این خواستۀ مردم برطرف شود. ضمن تشکر مجدد از جناب آقای دکتر قاسمی، مطمئنم دعای خیر این مردم، همیشه بدرقه امور شما، آینده و آخرتتان خواهد بود.»
شیخ محمدعلی امینی از علمای برجسته اهل سنت استان هرمزگان نیز ضمن تشکر از دکتر قاسمی و همکاران ایشان گفت: «گام بسیار مثبت، مبارک و خجستهای که در راستای تامین یکی از خواستههای بسیار مهم و آرزوی اصلی اهالی برداشتهاند، ساخت این مدرسه بوده که توفیق بسیار بزرگی است و امیدواریم بهعنوان الگو در منطقه آزاد قشم پایهگذاری شود و سایر بنگاههای اقتصادی بهخصوص بانکها به مسئولیت اجتماعیشان در تامین نیازمندیها و توسعه زیرساختها عمل کنند. ما در مرکز قشم با کمبود فضای آموزشی روبهرو هستیم و جای آن خالی است. این مدرسه، شایسته و متناسب با شرایط این منطقه است. انشاءالله در توسعه فضای بهداشتی و بیمارستان هم، چنین مشارکتی وجود داشته باشد.»
حجتالاسلاموالمسلمین دکتر غلامرضا حاجبی امام جمعه شهرستان قشم، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بیان کرد: «مردم ما شایسته بهترینها هستند و هرچقدر ما بیشتر خدمت کنیم کم است. مسئولیتهای اجتماعی که بخشی از آن را در فضاهای آموزشی و بهداشتی و راهها میبینیم کمک بزرگی برای کشور است؛ بهخصوص در مناطق کمبرخورداری مثل هرمزگان.»
شیخ عبدالرحیم خطیبی امام جمعه اهل سنت این شهرستان نیز با اشاره به اینکه این حرکت بسیار ارزنده نشان داد که میتوان الگوی خوبی از احساس مسئولیت اجتماعی، خوب و سریعکارکردن برای نهادها، شرکتها و موسسات دیگر ایجاد کرد، گفت: «بنا به فرمایش پیامبر(ص) خدمت در عرصه تعلیم و تعلم جهاد است و ما را بهیاد دوران صدر انقلاب، دفاع مقدس و جهاد سازندگی میاندازد. این الگو و سنت حسنه میتواند در دیگران نیز احساس مسئولیت ایجاد کند که در زیرساختها سرمایهگذاری کنند؛ چون هرچه در حوزه تعلیم و تعلم هزینه شود، نوعی سرمایهگذاری برای آینده است و باقیات و صالحاتی خواهد شد و برای همه کسانی که در این عرصه قدم برمیدارند آبروی دنیا و آخرت است.»
دکتر افشار فتحالهی رئیس هیأتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، ضمن خیرمقدم به همه و تشکر از دکتر قاسمی و همکارانشان گفت: «این اولین مدرسه هوشمند استان هرمزگان است که در دورهای کوتاه تقدیم دانشآموزان شد. انشاءالله تمام مدارس قشم را در سطح استانداردها و لیاقت مردم بسازیم.»
علیرضا صادقآبادی، مدیرعامل شرکت گسترش انرژی پاسارگاد، دربارۀ این مدرسه بیان کرد: «این مدرسه شامل هفت کلاس هوشمند، آزمایشگاه، کتابخانه و سالن اجتماعات است و در مساحت ۱۰۰۰ مترمربع، ساخته شدهاست. ۵۰۰۰ مترمربع نیز بهعنوان زمین فوتبال، بسکتبال، والیبال و فضای تجمع دانشآموزان در نظر گرفته شده است. همکاران ما از ۱۵ اردیبهشت، ساخت مدرسه را شروع کردند و با تلاش شبانهروزی قبل از اول شهریورماه توانستند ساخت مدرسه را تمام کنند تا مدرسۀ پاسارگاد با عشق، به این وسعت و با این استاندارد ساخته شود. انشاءالله دانشآموزانی که در این مدرسه تحصیل میکنند آیندۀ درخشانی داشته باشند و بتوانند به همه مردم کشور خدمت کنند.»
در پایان مراسم، آقای دکتر قاسمی ضمن ابراز خرسندی از حضور اهالی محترم قشم و بزرگان این منطقه گفت: «مسئولیت اجتماعی جنبههای مختلفی دارد و اول باید ذینفعان یک بنگاه اقتصادی یا بانک را بشناسیم؛ ما نسبت به همه ملت ایران احساس مسئولیت میکنیم. درست است که ساخت این مدرسه با بودجه دولت نیست اما در هر صورت دوونیممیلیون نفر مستقیم و غیرمستقیم سهامدار و نزدیک به دوازدهمیلیون نفر غیرسهامدار ذینفع داریم؛ از سپردهگذار تا کسانی که از خدمات بانک پاسارگاد استفاده میکنند.»
ایشان ادامه داد: «پیش از این در این نزدیکی، پالایشگاه، نیروگاه، آبشیرینکن قشم و پالایشگاه جدیدی که در زمان بازدید ریاست محترم جمهوری اسلامی از افتتاح پالایشگاه قبلی کلنگ زده شد با ظرفیت ۶۰هزار بشکه ساختهایم و انشاءالله در توافقی که با وزارت نفت در حال انجام است پالایشگاه ۳۰۰هزار بشکهای نیز آماده ساخت شود که میتواند از جهت احجامکار بزرگترین پالایشگاه کشور باشد.»
وی افزود: «شرکت گسترش انرژی پاسارگاد که عملیات اجرایی این مدرسه را برعهده داشته، در سایر نقاط کشور مثل استان کرمان و سمنان زنجیرهای ایجاد کرده و موفق به بستن پروندۀ خامفروشی شده است.»
دکتر قاسمی با اشاره به اینکه بانک پاسارگاد در حوزه سلامت نیز هماکنون طبق نظر وزارت بهداشت ماموریت ساخت ۷۵۰۰ تخت بیمارستانی در کشور را دارد، دربارۀ فعالیت گروه مالی پاسارگاد در حوزههای دیگر گفت: «در حوزه آیسیتی بزرگترین مؤسسه که بیش از ۷۰۰۰ جوان صاحب فن و نوآوری در آن کار میکنند، ایجاد کردهایم. در حوزۀ بیمه نیز ۶۰هزار دفتر و بیش از ۸میلیون نفر عضو بیمۀ عمر داریم و اینها همه جزو مسئولیتهای اجتماعی است و ما باید از این پولی که سرمایهگذاری میکنند و پیش ما امانت است استفاده کنیم.»
او در ادامه بیان کرد: «بانک پاسارگاد جزو ۳۰۰ بانک برتر دنیاست و این قسمت از کار ما که مسئولیت اجتماعی است بخش امانتداری ما است و در همین حوزه حدود ۱۸ کتابخانه و ۴۰ مدرسه ساختهایم که به بهرهبرداری رسیده و ۸ مدرسه و ۲کتابخانه در جریان ساخت است و عملا ظرف سهچهار سال، ۷۰ مدرسه و کتابخانه از سوی پاسارگاد ساخته و تحویل داده شده است.»
وی دربارۀ ساخت مدارس دارالفنون گفت: «قرار است در مراکز استانها مدرسه دارالفنون بسازیم. در بندرعباس نیز اگر زمین مناسبی معرفی کنند حتما این کار را خواهیم کرد. هماکنون ما اولین دبیرستان دارالفنون را در دزفول بهعنوان شهر مقاومت ساختهایم و روز چهارشنبه آن را افتتاح خواهیم کرد. انتظار ما از مقامات محترم آموزشوپرورش که در اینجا حضور دارند این است که معلمانی را برای این مدارس انتخاب کنند که بتوانند این دانشآموزان را راهبری و هدایت کنند و با کیفیت خوب تدریس کنند.»
گفتنی است بانک پاسارگاد با احداث این مدرسه ۷کلاسه در روستای زینبی شهرستان قشم، ضمن ایجاد فضای آموزشی شایسته و درنظرگرفتن امکاناتی چون کتابخانه، آزمایشگاه و کلاس هوشمند تعاملی مجهز به رایانه و فراتاب ویدیو (پروژکتور)، زمینه تحصیل بیش از ۴۰۰نفر از فرزندان عزیزمان در این منطقه را فراهم کرده است.